Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Nieuwsbrief November 2019

Gepubliceerd op 10 december 2019
Nieuwsbrief November 2019
*|MC:SUBJECT|*

Raad ons aan en ontvang een dinercheque!
Doe mee met de ‘klant maakt klant’ actie van Privélease. Raad ons aan en geef aan ons door welke vriend, vriendin, collega of familielid ook een prachtige auto van Privélease.nl wil leasen. Wij nemen vervolgens contact met hem/haar op.
 
Zodra deze persoon in een auto van Privelease.nl rijdt, ontvang jij een dinercheque t.w.v. €50,-.

Prettig geregeld.
IK WIL EEN DINERCHEQUE
VEILIG ONDERWEG IN DE HERFST
Breng de auto in optimale conditie
Het is weer herfst! Dat betekent regen en dalende temperaturen, laagstaande zon tijdens de spits en  meer in het donker rijden. Dit zorgt natuurlijk voor meer files en ongelukken! Alle reden dus om de auto in optimale conditie te brengen en zelf extra alert te zijn achter het stuur. Met de volgende tips ga je goed voorbereid op weg.
BEKIJK NU DE HERFST TIPS
PRIVÉLEASE.NL
De kleine lettertjes toegelicht

Je least een auto bij ons, maar wat zijn nu de voordelen als je least bij Privélease? Wist je bijvoorbeeld dat wij standaard rijker uitgeruste auto’s aanbieden en je schadevrije jaren bij ons opbouwt?

LEES DE KLEINE LETTERTJES
ONDERHOUD
Plan een jaarlijkse onderhoudsbeurt in
Als klant van Privélease kun je jaarlijks voor onderhoud aan je auto terecht bij een merkdealer of Bosch Car Service bij jou in de buurt! Hierdoor kun je weer veilig en tevreden op weg.
 
Direct je onderhoudsbeurt plannen?
Download de My Mobility App en plan een afspraak.
E-BIKES
Heb je wel eens een e-bike overwogen?
Door het gebruik van een e-bike kun je files vermijden en uit onderzoek blijkt dat mensen die naar het werk of school fietsen, minder stress hebben. Bovendien is het natuurlijk goed voor je gezondheid en het milieu.
BEKIJK NU HET AANBOD
AANBOD
Bekijk het aanbod aan Private Lease auto's van Hitachi Capital Mobility
CONTACT
Heb je vragen, wil je persoonlijk advies of wil je meer weten over Private Lease van Hitachi Capital Mobility? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.
 
NEEM NU CONTACT OP


Vestiging Groningen
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen
T 088 - 28 28 495

Routebeschrijving
NOODNUMMERS
Heb je pech, schade, een ongeval, is er ingebroken in je auto of is je auto gestolen? Heb je hierbij direct hulp nodig? Dan helpen wij je snel weer op weg. Zet onderstaande nummers alvast in je telefoon, dan heb je deze, in geval van nood bij de hand. Wij doen er alles aan om je weer snel op weg te helpen.

Pechhulp: Tel. +31 (0)88 28 28 499
Ruitschade: Tel. +31 (0)50 54 70 256

 

 

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 0/10 - 161 beoordelingen